Translate

donderdag 22 december 2011

Orgasme helpt overal tegen, ook tegen hoofdpijn!

Vrouwen met hoofdpijn hebben eerder wel dan niet baat bij seksuele activiteit. Orgasmen zorgen immers voor vaatverwijding en de aanmaak van endorfine, wat onze natuurlijke pijnstiller is. Als er dus sprake is van hoofdpijn, helpt vrijen die te bestrijden.
Kwaliteitskrant

Dat meldt de website van de Belgische kwaliteitskrant De Standaard van afgelopen maandag. De krant baseert zich op het jongste nummer van het gezondheidsmagazine Bodytalk dat zich hiervoor baseert op een recent boek van Elisa Brune en Yves Ferroul "Het geheim van de vrouw".

Groot aantal voordelen
De krant legt uit, dat orgasmen nog een groot aantal voordelen hebben: 'Endorfine ondersteunt de aanmaak van immunoglobuline A, een antigeen in speeksel en neusslijm dat bacteriën opspoort, zich eraan verbindt en het immuunsysteem aan het werk zet. Orgasmen zijn goed voor de bloedcirculatie, de ademhaling, de spierkracht en de lenigheid. Ze verlichten tevens de symptomen van osteoporose en artrose'.

7 kilometer joggen
Met als klap op de vuurpijl: 'Artsen vergelijken de heilzaamheid van een orgasme met het effect van 7 kilometer joggen dankzij de training van het hart dat ermee gepaard gaat'. U begrijpt het, wij hebben ons abonnement op de Sportschool inmiddels opgezegd.

Link
* De Standaard On line

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.