Translate

maandag 23 januari 2012

Geld verdienen met je auto

Uw auto kost best veel geld. Dat gaat ook door, als u hem niet gebruikt. En dat is jammer. U kunt nu uw auto via SnappCar volledig verzekerd verhuren aan bekenden en buren. Zo levert uw auto nog eens wat op!


Zelf dagvergoeding bepalen
Het bedrijf Snappcar is met dit initiatief begonnen. Wie zijn auto verhuurt, mag zelf de dagvergoeding bepalen. Daar bovenop komt nog een bedrag voor de bemiddeling en een speciale verzekering. Gebeurt er iets met de auto, dan raakt de eigenaar hiermee niet zijn eigen no-claim kwijt. Is de deal gesloten, dan haalt de huurder de sleutel persoonlijk af bij de verhuurder. Afrekenen regelt Snappcar.

Volledig verzekerd
Via SnappCar zijn auto’s volledig verzekerd. Schade, aansprakelijkheid, vernieling en diefstal worden gedekt met een all risk verzekeringspolis van Centraal Beheer Achmea.

Legitimatiebewijs
Alle deelnemers van SnappCar worden gescreend op basis van hun legitimatiebewijs. Door middel van een uitgebreide ID check garanderen ze een betrouwbare community van deelnemers.

ANWB
De ANWB is strategisch partner van SnappCar omdat zij gelooft in het concept en deze nieuwe mobiliteitsdienst wil laten groeien.

Link
* SnappCar

2 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.