Translate

vrijdag 10 februari 2012

De goedkoopste benzinepomp bij u in de buurt

De benzineprijzen vliegen de pan uit. Vandaar, dat steeds meer mensen op zoek gaan naar het benzinestation met de goedkoopste prijs. Websites en een applicatie helpen u daarbij.Goedkoopst in de buurt
Met de website Brandstofprijzen heeft u in een oogopslag de goedkoopste brandstofprijzen bij u in de buurt. De brandstofprijzen van verschillende pompen in Nederland zijn weergegeven in (euro) centen per liter product. De prijzen zijn gesorteerd op prijsvolgorde, beginnend bij het goedkoopste pompstation. Standaard wordt de volgorde bepaald op basis van Euro95.

Brandstofsoort
Wilt u een lijst samenstellen op basis van een andere brandstofsoort (super, gas, diesel)? Klik dan op het kopje met de gewenste brandstof en uw lijst wordt direct samengesteld.

Brandstofprijzenvergelijker
Op de internetsite van autoleasebedrijf Athlon staat een uitgebreide brandstofprijzenvergelijker. De gegevens komen van de 126.000 leaserijders, die gemiddeld 2x per week tanken. De vergelijker heeft dus recente prijsgegevens van praktisch alle pompen. Via de postcode zijn alle pompen, met prijzen, in de buurt op te roepen. De goedkoopste staat bovenaan.

Applicatie
De applicatie ‘Brandstofprijs’ van Athlon is voor iedereen gratis te downloaden voor de iPhone in de App Store van Apple en voor iedere Android-telefoon in de Android Market van Google

Bekijk de brandstofprijzen in uw buurt!
* Website Brandstofprijzen
* Brandstofprijzenvergelijker Athlon en applicatie

1 opmerking:

  1. Het is heel begrijpelijk dat mensen hun brandstofprijzen vergelijken. De benzineprijzen en dieselprijzen zijn de laatste tijd gelukkig wel wat minder, maar dat mag ook wel na een aantal dure jaren.

    BeantwoordenVerwijderen

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.