Translate

dinsdag 27 maart 2012

Thuisarts op internet

Het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) heeft een belangrijk initiatief genomen: een onafhankelijke website thuisarts.nl, bedoeld voor mensen die informatie zoeken over gezondheid en ziekten.Betrouwbaar
Thuisarts.nl geeft wetenschappelijk betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte:
 • bij vragen en klachten thuis;
 • voor, tijdens en na uw bezoek aan de huisarts.
De website bestaat voornamelijk uit informatie, flimpjes, afbeeldingen en instructies. Het gaat om algemene informatie over ziekten en aandoeningen. Ook worden tips gegeven om gezond te blijven.

Zoeken
De informatie is ingedeeld in onderwerpen die weer onderverdeeld zijn in situaties.
U kunt de informatie op 3 manieren zoeken:
 1. Zoeken via de letterbalk
 2. Zoeken met een zoekwoord
 3. Zoeken op lichaamsdeel

Onafhankelijk
Thuisarts.nl is samengesteld door huisartsen. De informatie is gebaseerd op de reguliere geneeskundige wetenschap. Thuisarts.nl is onafhankelijk van commerciële bedrijven, zoals bijvoorbeeld de farmaceutische industrie. De initiatiefnemer en eigenaar van thuisarts.nl is het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG), de wetenschappelijke vereniging voor huisartsen.

Bekijk de website
* Thuisarts

Ook belangrijk
* Kies beter

1 opmerking:

  1. Thuisarts.nl is inderdaad waanzinnig goed en gemakkelijk. Via die lichamen klik je zo naar wat je zoekt en het kan ook nog op alfabet en met zoekwoorden. Ook zie ik dat er nu alweer nieuwe onderwerpen en links bijkomen. Gek, zoiets geeft je toch een veilig gevoel.

    BeantwoordenVerwijderen

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.