Translate

woensdag 28 maart 2012

Zwaarlijvige Jonathan Antoine nieuwe Susan Boyle of Paul Potts?

Dit weekeinde kende de zangshow 'Britain's got talent' een nieuwe ontdekking. De zwaarlijvige Jonathan Antoine (17) deed, met aan zijn zijde de 16-jarige Charlotte Jaconelli, de jury en de televisiekijkers versteld staan, met hun uitvoering van 'The Prayer', een duet van Andrea Bocelli en Celine Dion. De momenten, waarop Suzan Boyle en Paul Potts werden ontdekt, leken te herleven.Ster in wording
Juryvoorzitter Simon Cowell was aan het begin nog cynisch, toen het duo het podium op stapte: 'Net wanneer je denkt dat het niet veel slechter kan worden...' Maar na afloop bestempelde Cowell zanger Jonathan Antoine als 'een ster in wording met een extreem goede stem'. Ook Jaconelli kreeg goede commentaren, maar de meeste aandacht ging uit naar de verlegen Jonathan Antoine.

Uiterlijk
De vergelijking met Paul Potts en Susan Boyle kwam niet als verrassing. Ook zij verschenen in 2007 en 2009 bij de audities van de Britse talentenjacht, waarbij ze een storm van kritiek op hun uiterlijk moesten trotseren. Met hun vertolking van 'Nessun Dorma' en I Dreamed a Dream' brachten ze daarna iedereen tot enthousiasme.

Inzinking
Jonathan Antoine zelf wil liever niet met Susan Boyle of andere artiesten vergeleken worden. Wel gaf hij te kennen drie maanden voor zijn auditie een inzinking te hebben gehad na pesterijen over zijn zwaarlijvigheid.

Bekijk het optreden
* Jonathan Antoine en Charlotte Jaconelli

Bekijk ook
* Susan Boyle en haar nieuwe album
* De ontdekking van Paul Potts in 2007

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.