Translate

zondag 15 april 2012

Marius Ebbers: voorbeeld voor alle voetballers!

Marius Ebbers is een voorbeeld van sportiviteit voor alle voetballers. Hij deed afgelopen dinsdag, wat grote voetballers als Maradonna, Messi en Henry helaas niet deden!Niet gezien
Spits Marius Ebbers van het Duitse St. Pauli scoorde met de hand tegen Union Berlin. De goal werd aanvakelijk goedgekeurd omdat scheidsrechter Tobias Welz zijn handsbal niet gezien had. Ebbers blijkt de meest sportieve voetballer ooit, want hij gaf vervolgens op de vraag van de scheidsrechter eerlijk toe dat hij zijn hand had gebruikt. De goal werd daarna alsnog afgekeurd. St. Pauli won uiteindelijk de match met 2-1 door een goal in blessuretijd.

'De hand van God'
Marius Ebbers deed, wat grote voetballers als Maradonna, Messi en Henry voor hem helaas niet deden. Maradonna sprak zelfs huichelachtig over 'de hand van God', toen hij met een handsbal scoorde in de kwartfinale van het WK van 1986 in de wedstrijd Argentinië-Engeland. Bijna twintig jaar hield hij dit vol. In een interview met de ARD gaf hij in 2006 uiteindelijk toch de handsbal toe.

Bekijk de goal met de hand van Marius Ebbers
* De Hand van Marius Ebbers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.