Translate

donderdag 31 mei 2012

Een superorigineel huwelijksaanzoek

Isaac wilde zijn vriendin Amy ten huwelijk vragen. En deed dat op een zeer originele manier. Met een live lipdub huwelijksaanzoek!


Achterbak
Isaac nodigde haar bij zijn ouders uit voor een diner. Daar aangekomen vroeg zijn broer of ze in de achterbak van zijn auto wilde gaan zitten, zette haar een koptelefoon met een favoriet liedje op en begon zachtjes te rijden. En toen gebeurde er dit. Zoals dat hoort bij lipdub. Kijk!

Bekijk de video
* Lipdub huwelijksaanzoek

Wat is een lipdub?
Een lipdub is een videofilm die lipsynchronisatie en audio dubbing combineert. Een lipdub wordt gemaakt door personen of een groep mensen te filmen die een liedje aan het meezingen of playbacken zijn. De audio wordt achteraf tijdens de post-productie vervangen door die van het originele nummer. Er wordt meestal een vorm van een draagbare stereo gebruikt, zoals een iPod of boom box. Uiteindelijk lijken de meeste lipdubs op eenvoudige videoclips, hoewel velen toch goed voorbereid en geproduceerd zijn. Soms zelfs met de hulp van een productiebedrijf en met professionele steadycams. Een lipdub duurt meestal tussen de vier en zes minuten, en er werken tussen de 35 en soms wel 700 mensen aan mee. Ze zijn erg populair geworden met de komst van sites als YouTube. (Bron: Wikipedia)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.