Translate

maandag 6 augustus 2012

Na 26 jaar Monster van Loch Ness op foto en video

George Edwards heeft meer dan twintig jaar van zijn leven gespendeerd aan het vinden van het monster van Loch Ness. En nu heeft zijn nauwgezette speurwerk eindelijk geloond. De schipper heeft 'Nessie' gevonden en wat meer is: het monster werd zelfs op de gevoelige plaat vastgelegd en gefilmd.Donkergrijze bult
Op de foto hierboven is te zien hoe een donkergrijze bult uit het water steekt van het bekende Schotse meer. Niet meer en niet minder. George Edwards vindt nochtans dat hij veruit het beste beeld van Nessie tot nu toe heeft gemaakt. Volgens hem hebben zelfs experts van het Amerikaanse leger verklaard dat het wel eens om het mysterieuze monster kan gaan.

Specialisten
De waarneming dateert al van november vorig jaar maar hij wilde de foto en videobeelden eerst laten onderzoeken door 'specialisten' ter zake alvorens ze wereldkundig te maken. Concurrent Steve Feltham, die naar eigen zeggen al 21 jaar een glimp van het schepsel wil opvangen, is alvast erg enthousiast over de foto: "Hier wachten we al zo lang op."

Bekijk en oordeel
* Bekijk de video van Het Monster van Loch Ness en bepaal zelf de geloofwaardigheid

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.