Translate

vrijdag 21 december 2012

Wereldgoals van Ibrahimovic en Falcao


Met een magistrale omhaal van buiten de zestienmeter sloeg Zlatan Ibrahimovic onlangs de voetbalwereld met verstomming. Ongetwijfeld zal deze goal in alle sportoverzichten van dit jaar niet ontbreken. Dus hier ook niet. Maar de zaalvoetbalgoal van Falcao mag er ook zijn!


Mooiste goal ooit?
De mooiste goal ooit, klonk het zelfs her en der over de goal van Zlatan. Die omschrijving lijkt echter wat kort door de bocht. Want in 1999 lukte Fiorentina-speler Mauro Bressan tegen Barcelona hetzelfde huzarenstukje en toen mét keeper in de goal.

Onsportief
Ibrahimovic is overigens geen sportieve voetballer. Dat bleek recent nog weer eens, toen hij Dejan Lovren van Olympique Lyon bewust met zijn schoen in zijn gezicht trapte.


Wonderschoon
De Braziliaan Falcao is één van de beste zaalvoetballers ter wereld. De 35-jarige technicus zette zijn klasse recent tijdens een galawedstrijd nog eens extra in de verf met een treffer om van te watertanden. Falcao, onlangs nog wereldkampioen zaalvoetbal met Brazilië, wipte de bal met beide voeten over zijn lichaam heen, met een perfecte boog in het doel.

Bekijk
* De mooiste goal ooit van Ibrahimovic?
* Ibrahimovic trapt Lovren bewust in zijn gezicht
* Mooiste goal zaalvoetbal van Falcao

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.