Translate

vrijdag 11 januari 2013

Seks en poep: dat moet wel verkopen!

De Amerikaanse organisatie Fertile Earth Foundation komt met een kalender om het taboe rond het gebruik van uitwerpselen als compost te doorbreken.


Poseren in smurrie
Het is een kalender met schaarsgeklede modellen, die het belang van uitwerpselen duidelijk willen maken. Lanette Sobel, directrice van de stichting, vertelt dat de modellen, van wie de meesten al vrijwilliger waren bij de organisatie, verrassend ontspannen waren bij de gedachte aan poseren in de poep van dieren. 'Ik had nooit gedacht dat het zo makkelijk zou zijn om meisjes zover te krijgen te poseren te midden van een hoop smurrie", zegt ze bij de website.

Vruchtbare aarde
Het idee voor de bijzondere kalender ontstond tijdens een workshop ‘vruchtbare aarde’. Directrice Sobel zegt daarover: “We poepen iedere dag, maar de manier waarop we met onze uitwerpselen omgaan en het verwerken ervan is fout. We zouden onze poep makkelijk als mest kunnen gebruiken.”

Sex sells
'Sex sells' zal ze verder gedacht hebben. Vandaar de kalender met de dames. Vanaf 18 januari te koop is in de Amerikaanse winkels.

Bekijk
The Ladies of Manure 2013 Calendar

Lees ook
* Poepen en afwassen onderschat en geminacht
* Dierenpoep als nieuwe benzine

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.