Translate

woensdag 20 maart 2013

Nieuwslezeres leest tijdens Journaal eigen huwelijksaanzoek

De Amerikaanse nieuwslezeres Jillian Pavlica is op een wel heel originele manier ten huwelijk gevraagd. Ze hoort aan het eind van de presentatie van het Journaal plotseling in haar oortje, dat er 'breaking-news' is voor de kijker en dat ze het script op de autocue kan voorlezen.


Breaking news
Als professionele presentatrice doet ze dat uiteraard en leest: 'Fox54 heeft net te horen gekregen dat een nieuwslezeres uit Huntsville live op tv ten huwelijk wordt gevraagd.' Pavlica begint te lachen als de woorden tot haar doordringen en haar vriend Vince opeens op de set verschijnt.

Op de knieën
Live op tv vertelt hij haar: "Eindelijk vallen alle puzzelstukjes in elkaar. Ik kan me geen dag voorstellen zonder dat ik met jou wakker wordt." Vervolgens valt de 'ridder op het witte (tv-)paard' op de knieën in de studio en vraagt: "Jillian Pavlica, wil je met me trouwen?". De toekomstige bruid houdt het niet droog en met veel emotie in de stem breng ze een duidelijk "Ja!" ten gehore. Dat levert haar vervolgens een fraaie verlovingsring op.

Hele team in complot
Als afsluiter van het journaal verwijst ook de weerman nog met een knipoog naar het speciale moment: "Hier bij FOX54 is er 100 procent kans op wat vreugdetranen vanavond." De collega's, die allemaal in het complot zaten, geven het gelukkige koppel een applaus. 

Bekijk
* Huwelijksaanzoek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.