Translate

zaterdag 29 juni 2013

Geld terug, als het regent tijdens vakantie

Voor wie op zijn vakantieoord met snertweer te kampen krijgt, heeft een Duitse reisorganisatie goed nieuws. Geld terug als het regent!


40% korting
Voor een vakantie op de twee Duitse Waddeneilanden Norderney en Borkum is 'Deutscher Wetterschutz' zo gerust op stralend weer dat toeristen die minder dan drie uur zon per dag krijgen, 40 procent van de prijs van hun overnachting teruggestort krijgen. Een heuse stunt, want de eilanden liggen in de Noordzee en krijgen statististisch gezien steeds een stevige portie regen te verwerken.

SMS'je
"Alle toeristen die bij ons boeken, ontvangen 's morgens een sms'je met het aantal uren zonneschijn van de vorige dag. Op het einde van hun vakantie worden op de factuur de regendagen apart afgerekend van de zonnige dagen. Als de zon minder dan drie uur per dag scheen, dan gaan we uit van een regendag en krijgen de vakantiegangers 40 procent van de overnachtingsprijs terug."

Lokaal weerstation
"Om discussies te vermijden, werken we samen met een lokaal weerstation dat alles netjes registreert. Op basis van hun officiële gegevens worden de sms'jes verstuurd. Die dienst is overigens gratis inbegrepen bij de boeking via Sonnenquartiere.de."

Lees meer
* Lees meer over deze garantie

Lees ook
* Het regent bijna nooit. Dus ga fietsen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.