Translate

vrijdag 26 juli 2013

De eerste pepernoten liggen al in Groningse supermarkt

De mussen vallen van het dak, zo warm is het. Maar de eerste kruidnoten hebben ons land inmiddels bereikt. In de stad Groningen is een supermarkt gestart met de verkoop van het sinterklaassnoepgoed. Ook lekker op het strand?!


Promoten
'Het is inderdaad zo dat de mussen van het dak vallen zo warm is het. Wij weten vanuit onze ervaring dat zodra de pepernoten te krijgen zijn op de Nederlandse markt en wij promoten dat, dat je ze ook gaat verkopen', laat Jan Rona supermarktmanager van Jumbo Beren weten aan de Groningse stadszender Oog Radio en Televisie.

Bijzonder lekker
Vorig jaar kwam het snoepgoed eind augustus pas op de markt, toen ging een andere supermarkt er met de eer vandoor. Dat de pepernoten nu al in de schappen liggen is volgens de manager niet zo speciaal: 'Het is eigenlijk niet bijzonder, want de producenten hebben de pepernoten geproduceerd en de pepernoten zijn te koop op de markt'. Over de kwaliteit is de heer Rona zeer te spreken: 'Ze zijn bijzonder lekker dit jaar. De haring hebben we twee weken uit moeten stellen, maar de pepernoten zijn goed'.

Bekijk
* Reacties publiek op start verkoop pepernoten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.