Translate

maandag 12 augustus 2013

De ultieme huwelijkstest

48 uur aan elkaar vastgeklonken zijn en nog liggen de scheidingspapieren niet op tafel: Mark Malkoff en zijn echtgenote Christine hebben hun zelf bedachte relatietest met glans doorstaan.


Aan elkaar vasthangen
"Sommige partners vinden dat ze te zeer aan elkaar vasthangen, bij ons zal dat letterlijk zo zijn. We gaan meer van elkaar zien dan ooit tevoren", vertelt de komiek en schrijver aan het begin van hun lijdensweg. "En dat is geen goed ding", riposteert zijn vrouw droogjes.

Flexibiliteit en teamwork
De afwas doen, tanden poetsen, boodschappen doen... Al snel wordt hen duidelijk dat zelfs de simpelste dingen heel wat flexibiliteit en teamwork vereisen. Ook slapen gaat allerminst van een leien dakje, om dan nog van het onvermijdelijke toiletbezoek te zwijgen. Na een dagje achter elkaar aanhollen lijkt Malkoff er zijn buik van vol te hebben, maar de opdracht werd toch nog met succes afgerond.

Stunts
De prettig gestoorde Amerikaan is niet aan zijn eerste stunt toe. Zo verwierf hij wereldwijde media-aandacht door op één dag alle 171 Starbucks-zaken van Manhattan te bezoeken. Toen zijn appartement ontsmet diende te worden, nam hij prompt een week zijn intrek in een IKEA-winkel. Vier jaar geleden maakte hij een eind aan zijn vliegangst door dertig dagen aan een stuk op een vliegtuig te leven.

Bekijk
* Married couple spends 48 hours handcuffed

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.