Translate

dinsdag 6 augustus 2013

Te kort broekje om te reizen?

Dames opgepast. Let op uw kleding voordat u incheckt bij de balie van Monarch Airlines! Want een te frivole kleding kan uw reis verhinderen!


Denim short
Een Britse studente die haar zinnen had gezet op een reis met vrienden naar Mallorca om haar verjaardag te vieren, kreeg namelijk aan de incheckbalie van Monarch Airlines te horen dat haar kledij (zie foto) onvoldoende geschikt was om te vliegen. De 18-jarige blondine, die een denim short droeg, moest zich te midden van de andere reizigers omkleden alvorens het vliegtuig in te kunnen.

Billen zichtbaar
Volgens een medewerker van de vliegtuigmaatschappij waren de billen van Alix Townsend zichtbaar door het te korte broekje. De rechtenstudente moest zich zo snel mogelijk omkleden op de luchthaven van Manchester, maar kreeg geen toestemming om dit op het toilet te doen. Honderden passagiers keken aan de balie toe hoe Townsend zich in een iets langere witte broek probeerde te wurmen.

Voorschriften
Monarch Airlines meldde aan de krant Daily Mail dat de kleding van de studente niet voldeed aan de voorschriften en weerlegde dat Townsend zich niet op het toilet mocht omkleden. De vader van het meisje is er in ieder geval niet over te spreken en overweegt een klacht in te dienen tegen de maatschappij.

Oordeel zelf
Op onderstaande video op YouTube kunt u meer foto's van Alix Townsend in demin short bekijken en zelf oordelen of u deze kledij van de studente al dan niet 'vliegwaardig' acht.

Bekijk
* Video: Monarch Airlines Force Teen To Strip Out Of Short Shorts At Check-In

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.