Translate

zaterdag 24 augustus 2013

Unieke tête-à-tête in 's werelds kleinste restaurant

Wie op zoek is naar een unieke, uiterst intieme locatie voor een gezellige tête-à-tête moet in het Italiaanse Vacone zijn. 'Solo Per Due' heeft niet meer dan een tafeltje, twee stoelen en twee rode lederen fauteuils staan. Het kleinste restaurantje op de aardbol lokt romantische zielen van over de gehele wereld.


Alleen voor twee
'Solo Per Due' betekent letterlijk 'alleen voor twee'. Het piepkleine restaurant biedt plaats aan slechts twee mensen. Het concept is dat je kan genieten van de ultieme intimiteit, terwijl zowel personeel als chef exclusief voor jou aan het werk zijn.

Romantisch
Ook de locatie draagt bij aan de romantische sfeer. Het gebouw stamt uit de 19de eeuw en ligt vlakbij ruïnes van een antieke villa waar de dichter Horatio ooit leefde. Het interieur is traditioneel met een gezellige haard, kandelaars en kroonluchters. Op het menu staan verse, lokale producten, waaronder huisgemaakte olijfolie, schapenkaas en pasta. Ook fans van zoet kunnen er terecht voor lokale gebakjes van hoge kwaliteit. Menu's worden bovendien gepersonaliseerd al naargelang de gelegenheid. Koppels kunnen zich verlekkeren aan een hartvormige taart, gedecoreerd met de eigen namen. De bloemen worden voorzien van een persoonlijke boodschap en ook de muziek is à la carte.

Prijs
Voor die unieke ervaring moet u uiteraard wel wat geld neertellen. De prijs draait rond de 185 euro per persoon, wijn en champagne niet inbegrepen! Aan het einde van het etentje krijgt u tot slot de kans om uw ervaringen op te schrijven in het Sole Per Due herinneringsboek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.