Translate

woensdag 7 augustus 2013

Vrouwen zijn op zeker vijf terreinen de man de baas

Vrouwen zijn vanwege hun exclusieve lichaam op zeker vijf terreinen de man de baas. We zetten ze op een rijtje.


1). Leven geven
Vrouwen zijn in staat om een mensje in hun buik te laten groeien en op de wereld te zetten. Het is meer dan één of andere evolutionaire basisfunctie, aangezien er gaandeweg zoveel dingen gebeuren die één voor één wat verwondering verdienen. Bij wijze van voorbeeld: het vrouwelijk lichaam maakt een heel nieuw orgaan aan, de placenta, om zuurstof en broodnodige voedingsstoffen aan te voeren en afvalstoffen weg te werken.

2). Melk maken
Ook dit lijkt een koud kunstje voor iedere vrouw, maar het feit dat vrouwen in staat zijn om zelf voeding te produceren voor onze kinderen is best iets om trots op te zijn. Moedermelk en colostrum (de eerste melk) barsten van de antilichamen en voedingsstoffen die baby's weken, maanden of zelfs jaren beschermen tegen infecties en ziekte.

3). Meervoudige orgasmes beleven
Het vrouwelijk orgasme werd de voorbije decennia al uitgebreid bestudeerd en besproken. Dat vrouwen in staat zijn om er meerdere vlak na elkaar te krijgen, wordt opvallend minder vaak "gevierd". Anders dan mannen hebben (sommige) dames weinig tot geen recuperatietijd nodig om tot een volgende climax te komen.

4). Geuren onderscheiden als de beste
Onderzoek heeft aangetoond dat vrouwenneuzen over het algemeen veel beter zijn in het onderscheiden van geuren dan hun mannelijke tegenhangers. Vlak voor en tijdens de ovulatie wordt dit zintuig zelfs nog krachtiger. Uit een ietwat bizarre studie blijkt zelfs dat vrouwen de seksuele intenties van mannen (onbewust) kunnen afleiden uit de geur van hun zweet.

5). Langer leven
Vrouwen leven naar schatting gemiddeld vijf jaar langer dan mannen. Wetenschappers wijten deze eigenschap toe aan het feit dat vrouwen zichzelf sneller gezonde gewoontes opleggen, zoals gebalanceerd eten en voldoende bewegen. Recenter onderzoek suggereert dan weer dat het vrouwelijk lichaam van nature in staat zou is om infecties en ziekten beter te bestrijden.

Bron: Het Laatste Nieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.