Translate

zaterdag 21 september 2013

Top 10 meest bizarre voorwerpen in bagage

Zoover maakte een top 10 met de meest bizarre dingen die mensen probeerden mee te nemen in het vliegtuig.


Top 10

1. Dood familielid
In 2010 probeerden twee Engelse vrouwen een dood familielid in te checken. Ze vertelden later aan de politie dat ze dachten dat hij ‘gewoon sliep’.
2. Tropische vissen onder shirt
Een vrouw in Melbourne werd aangehouden met 51 levende, tropische vissen onder haar shirt. Het bleek dat deze daar al de hele vlucht vanuit Singapore zaten. De totale waarde van deze vissen was zo’n 30.000 dollar!
3. Geroosterde kip met cocaïne
Op het vliegveld in de Nigeriaanse stad Lagos werd een man opgepakt met een flinke lading cocaïne. De man vervoerde de cocaïne in een geroosterde kip. De kip had door de ongebruikelijke vulling een straatwaarde van zo’n 150 duizend dollar.
4. Kameleon op hoed
Een 17-jarig meisje vloog helemaal van Dubai naar Manchester met een kameleon op haar hoed. Dankzij het vermogen van de kameleon om zichzelf te camoufleren, kwam ze er bijna mee weg… totdat medepassagiers foto’s gingen maken!
5. Paradijsvogel en apen
Toen de douaniers op het Amerikaanse vliegveld LAX in Los Angeles in 2002 een paradijsvogel in een koffer vonden, vroegen ze de man of hij nog meer aan te geven had. Ja, 2 apen in zijn onderbroek!
6. Schildpad in hamburger
Kortgeleden probeerde een man zijn geliefde schildpad mee te nemen in het vliegtuig. Hij dacht de luchthavenbeveiliging te slim af te zijn door het dier in een hamburger van fastfoodketen KFC te verstoppen. Helaas ontdekten de medewerkers ‘verdachte bulten’ die uit het broodje staken, en moest de schildpad achterblijven..
7. Maden
Grote paniek tijdens een vlucht vanaf Atlanta Airport in de Verenigde Staten toen er maden uit de bagageruimte vielen. Ze bleken uit de koffer van een passagier te komen waar rottend vlees in verstopt zat.
8. Drugsborsten
Op het vliegveld van Barcelona werd een vrouw betrapt met meer dan 1 kilo cocaïne in haar borstimplantaten. Ze viel tijdens een routinecontrole op door bloederige verbanden op haar borsten. In het ziekenhuis werden de implantaten van de vrouw verwijderd, waar bij elkaar 1,3 kilo cocaïne in zat.
9. Kerstkalkoen
In 2010 werd 5 dagen voor kerst een bevroren kalkoen van 5 kilo in iemands handbagage aangetroffen. De man was bang dat hij tijdens zijn vakantie in Málaga geen kalkoen zou kunnen kopen voor de kerstmaaltijd. De kalkoen werd geweigerd, omdat bederfelijke goederen niet zomaar mee mogen.
10. Bakstenen
Op het vliegveld van het Engelse Cardiff werd een koffer vol met bakstenen onderschept. Je weet immers maar nooit waarvoor je die nog eens nodig zou kunnen hebben!

Bron: Zoover

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.