Translate

zaterdag 26 oktober 2013

Voetballers en golddiggers

Veel vrouwen van bekende voetballers worden als golddiggers beschouwd. Een golddigger is een vrouw, die valt op en als het even kan vervolgens trouwt met een man vanwege zijn geld.Experiment: Lewandowski
YouTube-kanaal 'Whatever', gespecialiseerd in 'sociale' experimenten, stuurde in de VS een lookalike van Robert Lewandowski de straat op. Hij is een zeer bekende voetballer, heeft een atletisch lichaam en speelt (nog) bij Borussia Dortmund. Criteria die als een magneet op vrouwen werken, zo blijkt uit onderstaand filmpje.

Telefoonnummers
De procedure was als volgt. Even aftasten bij een amateurclub, het accent finetunen en dan hop: beginnen aan zijn opdracht om zoveel mogelijk telefoonnummers van knappe vrouwen te scoren.
Dat liep van een leien dakje. Eén vrouw kuste hem zelfs; hij hoefde maar even aan te dringen. Een andere dame had dan weer een vriendje, maar stopte Lewandowski 2.0 maar wat graag haar gegevens toe.

Lionel Messi
Het was overigens niet de eerste keer dat Whatever de test uitvoerde. Eerder deden ze de test met een bizar slecht lijkende lookalike van Lionel Messi.

Bekijk
* Robert Lewandowski Picking Up Girls
* Robert Lewandowski Picking Up Girls 2
* Lionel Messi Picking Up Girls

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.