Translate

zondag 22 december 2013

Onbevreesd hertje komt jagers begroeten

Reekalf 'Dinner' is blijkbaar niet bang van wat geweerschoten. Om na het dodelijke schot met Kerstmis lekker opgegeten te worden.


Internethit
Het YouTube-filmpje waarin te zien is hoe het onbevreesde diertje een stel jagers komt begroeten werd meteen een internethit. Dinner laat zich gewillig aaien en begint daarna het geweer af te likken.

Likken
In het filmpje is te zien hoe het hert even komt kijken naar de schietoefeningen van een stel jagers. Het diertje lijkt niets te merken van de schoten die gelost worden en loopt recht op één van de mannen af. De man in kwestie, Tim blijkt later, ligt met een geweer in het gras en moet zijn schietoefening staken. Dinner laat zich gewillig aaien en begint even later zelfs de loop van het geweer af te likken.

Revalidatiecentrum
Het oorpsronkelijke filmpje werd begin september door Thomas Mccullagh op YouTube geplaatst en werd ondertussen meer dan 100.000 keer bekeken. Volgens hem is Dinner niet doof, maar groeide het hert op in een revalidatiecentrum nadat zijn moeder door een auto doodgereden was. Dinner werd terug in het wild gelaten en opgenomen door een familie herten in de buurt.

Bekijk
* Bambi and a Gun - Deer licks the barrel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.