Translate

dinsdag 8 april 2014

Alle geheimen van de badkamer

Alhoewel 40 procent van de Nederlandse stellen 's ochtends samen de badkamer gebruikt, douchen ze nooit samen. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek.


Poetsen, wassen of toilet
Terwijl de ene partner doucht, poetst de andere partner de tanden of wast het gezicht, zo blijkt uit een onderzoek van een meubelketen onder 1.200 Nederlanders. Een derde van de ondervraagden zit zelfs op het toilet terwijl de partner onder de douche staat.

Tussen 10 en 20 minuten
De ondervraagde Nederlanders brengen dagelijks tussen de tien en twintig minuten door in de badkamer, zo blijkt uit het onderzoek. Tevens blijkt dat 48 procent van de Nederlanders niet elke dag doucht. Zo'n 10 procent doucht één of twee keer per week en een kwart gaat drie tot vier keer per week onder de douche.

Bad
Ruim de helft van de ondervraagden doucht ’s ochtend en een kwart doet dat ’s avonds. Bijna 20 procent doucht 's ochtends en 's avonds.
In bad gaan is niet populair, zo blijkt. Zo'n 44 procent van de ondervraagden heeft een bad, maar 15 procent maakt er nooit gebruik van. Bijna 40 procent doet dat slechts af en toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.