Translate

zaterdag 12 april 2014

Sail Kampen: reporter valt alvast in het water

Het grootste Paasevenement van Nederland vindt in de hanzestad Kampen plaats. De reporter viel er alvast voor in het water.


Belevenis
Sail Kampen is van 18 t/m 21 april een unieke belevenis voor het hele gezin. Meevaren over de IJssel langs de eeuwenoude Hanzestad Kampen of een van de vele schepen bezichtigen zoals het Russische fregat ‘De Shtandart’, bekend van de speelfilm Nova Zembla. Maar ook genieten van topartiesten als De Dijk en Jan Smit en ander amusement en entertainment. Verder zijn er tal van demonstraties, stuntshows, kermisattracties, theater- en kunstvormen, horecagelegenheden, een braderie en noem maar op.

Vlootschouw
Een unieke belevenis vormt het SAILvaren op de IJssel. Op vrijdagavond presenteren alle schepen zich met volle zeilen en sfeervolle verlichting tijdens de Vlootschouw. Dit jaar belooft het eerste lustrum een extra groot spektakel te worden. De toegang is gratis, houd voor het actuele programma de website in de gaten: www.sailkampen.nl

In het water
Om het evenement te promoten viel een reporter bij een interview met de burgmeeester alvast vóór het evenement in het water.

Bekijk
Oeps Interview blooper hahaha

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.