Translate

zaterdag 3 mei 2014

Zoenen voor de Kiss Cam onvermijdelijk!?

U kent het wel: The Kiss Cam bij Amerikaanse sportwedstrijden. De camera gaat tijdens de pauze van sportwedstrijden langs het publiek en daagt mensen uit om elkaar te kussen. Op een groot scherm is te zien, wie 'de klos' is.


Obama
Het levert veelal leuke en soms zelfs verrassende reacties op. Als je wacht, wacht de camera ook. En gaat het publiek steeds harder joelen. Een ander reageert snel en de partner wordt bijna opgegeten. Iedereen, dus ook beroemdheden, worden vaak voor het blok gezet, waaronder president Obama.

Ontknoping
Als je een zoen weigert onder het oog van de Kiss Cam en toch een applaus weet te bemachtigen van de rest van het publiek, ben je inventief. Dat was de jongeman die op Valentijnsdag met een jongedame plaatsnam in het stadion van de Minnesota Gophers. De camera weet de twee te vinden. Maar ze roeren zich niet en blijven afstandelijk naast elkaar zitten. Het lijkt een wedstrijd tussen de Kiss Cam en deze twee mensen te zijn geworden. Het enige wat er gebeurt is dat de knul iets uit zijn zak haalt. Het is het de moeite waard om even te wachten tot de ontknoping, die volgt na 26 seconden in het laatste filmpje: Guy Pulls Out Sign on Gophers Kiss Cam.

Bekijk
* Best of Kiss Cam
* President Obama caught on 'Kiss Cam' Smooches Michelle Obama
* Guy Pulls Out Sign on Gophers Kiss Cam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.