Translate

vrijdag 19 september 2014

Frivole Paleiswachter verdient lof, geen militaire gevangenis

Een wachter, die het publiek vermaakte met enkele pirouettes tijdens zijn dienst bij de ingang van Buckingham Palace, zou wel eens zwaar kunnen worden gestraft. De frivole lijfwacht van de Queen kreeg wel de nodige bijval op YouTube, maar zijn meerderen konden er duidelijk veel minder om lachen.


Strakke houding
Van een koninklijke wacht bij het paleis van de Britse koningin wordt een strakke houding verwacht. Ze moeten heel lang stilstaan en alleen bij de wisseling van de wacht mogen ze in beweging komen. Zo gaat dat al honderden jaren.

Leuke pirouettes
Een 'guard' doorbrak dat eeuwenoude patroon met onder meer enkele leuke pirouettes. Zijn capriolen werden gefilmd en de beelden belandden op YouTube. Zijn superieuren waren furieus. Het Britse ministerie van defensie onderzoekt de zaak.

21 dagen militaire gevangenis
Er hangen de wachter zware disciplinaire maatregelen boven het hoofd. Een bron meldde aan de Daily Mail dat hij mogelijk 21 dagen naar een militaire gevangenis in Colchester moet. Gedurende al die tijd zal hij geen loon ontvangen. Wij stellen voor de man een koninklijke onderscheiding te geven voor zijn moed en originaliteit.

Bekijk
* Buckingham Palace pirouetting guard shows off his funky dance moves 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.