Translate

donderdag 18 december 2014

Vermaak voor Belgen in barre tijden

Het zijn barre tijden voor onze zuiderburen, de Belgen. De nieuwe regering Michel ziet zich genoodzaakt maatregelen te treffen, die we in Nederland al kennen, zoals uitstel van de pensioenleeftijd. De vakbonden voeren harde actie tegen dit beleid. Toch weten onze zuiderburen zich gelukkig nog op vele manieren te vermaken. Enkele voorbeelden.


Filmpje 'oven up me kop'
Het filmpje met de titel 'Oven up me kop' is een ware hit op YouTube en ging de afgelopen dagen rond op sociale media. In de video is te zien hoe de aangeschoten West-Vlaamse man zijn hoofd in de oven steekt (om een nog onbekende reden) waardoor het toestel kantelt en bovenop de man komt te liggen. "Ik peinze da'k een probleem heb, er zit een oven up me kop", klinkt het.

Het filmpje werd online geplaatst op 3 december en werd ondertussen al meer dan 41.600 keer bekeken. Het was de toenmalige vrouw van Philip Dewilde uit Lombardsijde die de man zeven jaar geleden in een beschonken toestand filmde. Veertien dagen geleden vond de vrouw de grappige video terug op haar computer en plaatste ze het online. Ze koos onder meer om het filmpje te verspreiden via Facebook en YouTube en werd net zoals zovelen verrast door de massale belangstelling.
"Ik had nooit gedacht dat het zo'n vaart ging lopen", vertelt de vrouw aan Het Nieuwsblad. Ondanks het feit dat zij en Dewilde hun relatie drie jaar geleden beëindigd hebben, kon de man toch lachen met 'de stoot' van zijn ex.

Bekijk
* Oven up me kop
* Vrouw helpt echtgenote onder oven vandaanKies 'De opvallendste kus van het jaar'
Het dagblad Het Laatste Nieuws laat u kiezen voor de opvallendste kus van het jaar.
Er worden tien kussen getoond,
1. Ann-Sophie Duyck en haar vriend
2. Barack Obama en ebola-verpleegsters
3. Bart De Wever en mister Gay
4. Burgemeester Aalst en Fanny Willen van Kenji Minogue
5. First kiss met onbekenden die HLN uitkoos
6. Ivan Rakitic en Daniel Carrico
7. Joke van de Velde en Kürt Rogiers
8. Katy Perry en Miley Cyrus
9. Showbizz Bart en Philippe Geubels
10. Sven De Leijer en Charles Michel

Bekijk
* Belijk de video's van de kussen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.