Translate

vrijdag 27 februari 2015

Bent u geen comazuiper, maar wel een comakijker?

Vandaag kunt u weer volop comakijken. Want de Amerikaanse betaalzender Netflix presenteert heden kijkseizoen 3 van de immens populaire Amerikaanse serie 'House of Cards'.


Intriges en spanningen
In de serie kunnen we vol spanning genieten én walgen van de immorele en manipulatieve machtspoliticus Frank Uderwoord, die het als Congreslid inmiddels - met alle toegestane, maar vooral niet te accepteren middelen - tot President van de Verenigde Staten heeft geschopt. Wat staat ons in de komende afleveringen te wachten? Blijft Underwood tot het het einde van de serie aan de macht in de jungle van Washington? De intriges en spanningen zullen weer opgevoerd worden! Ego, ambitie, macht, geld en sex zullen domineren.

Comazuipen
Feit is, dat velen vanaf vandaag weer zoveel mogelijk afleveringen achter elkaar aan één stuk zullen willen gaan kijken. Dat kan dankzij een betaald abonnement op Netflix. Het wordt dus comakijken zogezegd. En mocht u alle intriges op een gegeven moment zat zijn, dan kunt u het altijd nog op een comazuipen zetten.

Wat vooraf ging
* De Volkskrant: Wat gebeurde er ook alweer in de vorige twee seizoenen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.