Translate

zondag 8 maart 2015

Luna eert overleden papa in duet met stiefvader

Het emotievolle familie-amusement op vrijdag is in Vlaanderen terug. Tot en met 15 mei toont zender VTM vele talenten van eigen bodem in 'Belgium's Got Talent'. Na eerst zes auditie-afleveringen volgen daarna vier liveshows. De grote winnaar mag op 15 mei naar huis met een bedrag van € 50.000.

 
Emotievol
Emotievol was afgelopen vrijdagvond het optreden van de 13-jarige Luna en haar 44-jarige stiefvader Koen. Ze komen uit het West-Vlaamse Oedelem en brachten een versie van 'If I Needed You' uit de kaskraker 'The Broken Circle Breakdown'. "Mijn papa is overleden in 2006", aldus Luna. "Voor zijn herdenking zijn Koen en ik in 2008 muziek gaan maken. En sindsdien zijn we eigenlijk niet meer gestopt." Met succes, zo blijkt want het duo werd beloond met een staande ovatie van de 2.000 aanwezigen en lof van de jury.

Verbindend
"Ik geloof heel sterk dat muziek verbindend werkt. In ons geval is dat heel mooi. Niet enkel tussen Luna en mij, maar met het hele gezin, de drie andere zussen en de mama", getuigt Koen. Het was overigens Luna die mee wilde doen aan 'Belgium's Got Talent' en haar stiefvader daarvoor over de streep moest trekken.

Bekijk en beluister
Luna eert overleden papa in duet met stiefvader

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.