Translate

dinsdag 26 mei 2015

Drie topoptredens in Britain's Got Talent 2015

Britain's Got Talent 2015 levert een schat aan plezier en vermaak op. Zo maar drie recente topoptredens als voorbeeld.


Twaalf knappe jonge mannen
'The Kingdom Tenors' is een 12-koppige mannelijke zanggroep. Ze zijn tussen 21 en 31 jaar oud en werken overdag gewoon. Maar wanneer ze samen op een podium staan, ontstaat er een prachtige samenzang.
Bekijk
The Kingdom Tenors want to raise the roof | Britain's Got Talent 2015

Vlaamse hond

De Vlaamse hond met de naam Matisse en haar baasje Jules komen uit  het Vlaamse Tongeren. Ze voeren de act 'De Hondenvanger' op.
Bekijk
* Catch Jules and Matisse the dog in action | Britain's Got Talent 2015

45-jarige man springt op trampoline van zijn kinderen
"Ik kocht een trampoline voor mijn twee zoontjes en begon erop te springen samen met hen", aldus Vladimir Georgievsky. "Mijn vrienden vertelden me vervolgens dat ik moest meedoen aan deze talentenjacht", zegt Vladimir. En dan begint de 45-jarige papa aan zijn grappige, maar uiterst knappe performance. (De Russische man die het doet voorkomen alsof hij zomaar wat trucjes heeft geleerd op de trampoline van zijn kinderen, blijkt in werkelijkheid jarenlang deel te hebben uitgemaakt van het beroemde staatscircus van Moskou. Nadat zijn Britse vrouw een hersenbloeding kreeg in 2010, moest hij het circus verlaten om voor zijn echtgenote te zorgen. Maar Vladimir is zijn acrobatische kunstjes duidelijk nog niet verleerd.)
Bekijk
* Will Vladimir's clowning around impress the Judges? | Britain's Got Talent 2015

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.