Translate

zondag 20 september 2015

Nieuwe Reality Show: Heel Holland Snottert

Er is een nieuwe Reality Show: Heel Holland Snottert. Nee, geen emotieshow met de nodige tranen ten behoeve van de kijkcijfers. Maar een met een loopneus en een hoestje.


Scholen
De show is begonnen, nu de scholen weer allemaal zijn gestart. Want dan zijn er weer veel kinderen (op school) en veel volwassenen (op de schoolpleinen) bij elkaar. En heeft het verkoudheidsvirus volop kansen. Ook al, omdat er nog geen weerstand is opgebouwd.

Gratis deelname
U kunt gratis aan de show deelnemen. Eigenlijk moet u wel deelnemen, want er is geen ontkomen aan! Zo zeggen de deskundigen. U hebt slechts twee mogelijkheden. De eerste is overwinteren in een warm land, bv. Spanje. Bij een zachter klimaat krijgen neusklachten veel minder de overhand. Maar ja, zo'n verblijf is weinigen gegeven. Dus dan maar het alternatief: goed je handen wassen en steeds maar weer. Dat bleek uit een onderzoek, dat vorige maand in The Lancet is gepubliceerd.

Heel Holland Wast Handen
Een internetcursus 'handen wassen' leerde, dat 51% van de patiënten die de cursusinstructies volgden last kreeg van de luchtwegen. In de patienengroep zonder cursus was dit 59%. Dus nog maar een Reality Show erbij: Heel Holland Wast Handen!

Lees ook!
* Jas aan! Anders word je ziek. Klopt dat?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.