Translate

donderdag 22 oktober 2015

Nieuwe revolutionaire smartphone

Om de haverklap komt er een nieuwe dure smartphone op de markt die revolutionaire nieuwe functies aanbiedt. Gelukkig is er nu een echt revolutionaire nieuwe smartphone, die het beslist verdient om in het zonnetje gezet te worden. Hij bevordert namelijk het menselijk contact! En doet verder .. niets.


Gloednieuw
Maak daarom onmiddellijk kennis met de NoPhone ZERO. Toegegeven, hij heeft geen camera met een miljoen megapixels of een zeer gevoelig touchscreen, maar hij is wél 100 procent waterproof.
Het rechthoekig stukje zwart plastic werd speciaal ontworpen om 'de snelle ondergang van het echte sociale engagement te bestrijden', dat volgens de makers stamt uit 'het chronische gebruik van het slimme rechthoekige apparaatje'.

Omgeving beleven
Natuurlijk is de 'telefoon' een goede grap, maar de makers van de NoPhone hebben toch een punt. Ze willen het ding verkopen aan mensen als een 'veiligheidsdekentje': "Het is ontworpen om de mensen het gevoel te geven dat ze een telefoon in de hand hebben terwijl ze hun onmiddellijke omgeving ten volle kunnen beleven."

Luttele prijs
Voor de luttele prijs van tien dollar krijg je volgens de makers 'een telefoon, meer aandacht en echte vrienden'. Voor 5 dollar extra krijg je de selfieversie, die een spiegel heeft..!

Pictogrammen
NoPhone ontwikkelde ook enkele handige pictogrammen die uitleggen hoe je het ding moet gebruiken. Hierna volgt er één. In een restaurant of café: hou de NoPhone in je buurt. Voer een gesprek met een levend wezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.