Translate

vrijdag 6 november 2015

Hoe vaak verschoont u uw onderbroek?

Vroeger als kind kregen we één keer per week schoon ondergoed. Daar was een praktische reden voor: de was, die veel tijd vroeg, omdat alles nog met de hand gedaan moest worden. Later is dat veranderd, toen de wasmachine haar intrede deed. Maar nog steeds blijken lang niet alle mannen elke dag een schone onderbroek aan te tekken. De cijfers.


Mannen
Eén op de drie mannen trekt niet elke dag een schone onderbroek aan. 10 procent van de mannen doet dit zelfs maar drie, twee of één keer per week. Dat blijkt uit onderzoek van Smartstudentdeals.nl in samenwerking met Noviodata.

Mannen en vrouwen
Ruim duizend Nederlandse respondenten, zowel mannen als vrouwen, werd gevraagd hoe vaak ze schoon ondergoed uit de kast trekken. Eén op de vijf Nederlanders blijkt dit niet elke dag te doen.

Jongeren
Uit het onderzoek blijkt verder dat meer dan een kwart van de Nederlandse jongeren (18-25 jaar) hun ondergoed niet dagelijks verschoont. Van deze groep is 78 procent man. Bijna een tiende (9,4 procent) van de jongeren verschoont zijn of haar ondergoed zelfs maar drie, twee of één keer per week.

Conclusie
Die trekt u zelf maar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.