Translate

vrijdag 10 juni 2016

De grootste neus ter wereld komt uit Nederland

Hans Roest, 68 jaar oud en wonend in Leiderdorp, heeft de grootste neus ter wereld. Al 5 jaar lang. In juni gaat hij op voor een nieuwe titel. Dan zijn de WK-Grote Neuzen in Duitsland.


4 millimeter
De neus van Hans is dan 118 mm groot. Op 18 juni gaat Hans de nieuwe strijd aan, dan neemt hij het opnieuw op tegen de andere grote neuzen van de wereld. En hoopt hij opnieuw de titel van Grosse Nase in de wacht te slepen. In een interview met het AD (26-4-2016) wordt hem gevraagd, hoe hij zijn kansen in schat. 'Ik durf het niet te zeggen. Bij het laatste kampioenschap was er iemand bij wie de omvang van de neus net iets kleiner was dan die van mij. Het scheelden amper 4 millimeter'.

Laatste nieuws:
Hans Roest heeft deze bijzondere titel opnieuw achter zijn naam kunnen schrijven: hij heeft de grootste neus. 65,9 millimeter lang en 52,52 millimeter breed (opgeteld 118,42 mm) en daarmee is hij opnieuw wereldkampioen Grote Neuzen geworden. De inwoner van Leiderdorp verdedigde de titel dit weekeinde in Duitsland. (19 juni 2016)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.