Translate

maandag 6 juni 2016

Het wemelt van talenten in talentenjachten

Het wemelt van de talenten in de talentenjachten overal ter wereld. En de hoogtepunten daarvan verschijnen vervolgens op YouTube. Als zichzelf respecterende blog kunnen we om dit alles niet heen. Dus hierna drie voorbeelden.


Gospelkoor
Simon Cowell is wel wat gewend in Britain's Got Talent. Wanneer een gospelkoor zich aandient om auditie te doen, toont hij zich niet meteen onder de indruk. Maar dan heeft hij hun geweldige moves nog niet gezien! Het internationale koor '100 Voices of Gospel' zet de prachtige song 'This Little Light Of Mine' beheerst in met een indrukwekkende solo om daarna de hele zaal in vuur en vlam te zetten. Dansers vervoegen het koor en het tempo gaat plots crescendo net zoals de moves van de zangers. Het podium barst uit zijn voegen. Geen wonder dus dat het publiek hen een staande ovatie geeft en jurylid Alesha Dixon de gouden buzzer beroert. Hiermee kan het koor rechtstreeks naar de halve finale.

Bekijk en beluister: 
* The 100 Voices Of Gospel go for gold

Kleine Callum
In Australia's Got Talent verrast de kleine Callum vriend en vijand met metalklassieker 'Enter Sandman' van Metallica op gitaar en zang. Foutloos is het optreden van de amper tienjarige jongen niet, maar iedereen gaat wel uit zijn dak. "Je bent een pure geniale rockster", zegt jurylid Kelly Osbourne zelfs. De video van het optreden wordt inmiddels massaal gedeeld op metalsites.

Bekijk en beluister:
* Callum's talent wowed Ozzy Osbourne | Australia's Got Talent

Nick Nicolai
De 18-jarige Nick Nicolai is gepest en wil Holland's Got Talent gebruiken om nu echt eens te laten zien wat hij in huis heeft. Angela Groothuizen en Gordon maakten zich eerst grote zorgen, totdat Nick Nicolai begint te zingen...

Bekijk en beluister:
* Nick Nicolai verplettert jury met talent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.