Translate

zondag 10 juli 2016

Inwoners van Vlagtwedde en Urk vrijen het veiligst

Inwoners van Vlagtwedde en Urk vrijen het veiligst en mannen in de provincie Groningen hebben de penis met de grootste omtrek. Dat zijn zo maar een paar gegevens uit het Nationaal Condoomonderzoek 2016.


Elke woonplaats
Condoom-Anoniem analyseerde de aantallen en maten van alle verkochte condooms in 2015 en verzamelde de verschillende resultaten. Op hun website kunt u de resultaten vergelijken met elke woonplaats en provincie!

Omtrek bepalend
Hoewel veel mensen nog altijd denken dat de lengte van de penis van belang is, is voor condoomgebruik juist de omtrek bepalend. De juiste maat zorgt ervoor dat een condoom veilig is en fijner zit. Zelfs condoomfabrikanten slaan daarin nog vaak de plank mis door XL-condooms dezelfde omtrek te geven als hun andere condooms. XXL is geschikt voor mannen met een penisomtrek van 14 centimeter of meer. De meeste Nederlanders kopen standaard condooms voor een penisomtrek tussen de 11 en 12 centimeter.

Verkeerde maat, groter risico
Condoom-Anoniem ontwikkelde vorig jaar al Meetjepenis.nu; een mobiele website voor smartphones waarmee de condoommaat bepaald kan worden. Zo hoopt het bedrijf mannen en vrouwen bewust te maken van het feit dat niet de lengte, maar de omvang telt.

Link
* Alle gegevens Nationaal Condoomonderzoek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.