Translate

woensdag 12 oktober 2016

Trump en Clinton zingen liefdesduet in tweede onderlinge debat

LuckyTV-maker Sander van de Pavert maakte een eigen versie van het recente keiharde (tweede) TV-debat tussen Trump en Clinton en breekt er nu ook internationaal mee door.


Het LuckyTV-filmpje dat na het debat in De Wereld Draait Door te zien was, gaat razendsnel de wereld over. In de montage lijkt het alsof de Amerikaanse presidentskandidaten Donald Trump en Hillary Clinton een liefdesduet zingen. De video is een hit op internet. Hij werd al vele duizenden keren geliked en gedeeld.

The Time of My Life
LuckyTV-maker Sander van de Pavert monteerde op knappe wijze onder beelden van het laatste verkiezingsdebat het nummer 'The Time of My Life' uit de bekende dansfilm Dirty Dancing. Daardoor lijkt het alsof Trump en Clinton elkaar liefdevol toezongen.
Amerikaanse media hebben het fragment inmiddels omarmd. Zo noemt The Huffington Post de video 'het beste dat tot dusver uit de verkiezingen is gekomen' en zonden CBS News en Fox News het filmpje uit onder de noemer 'internetsensatie'. Ook nieuwssites als The Guardian, New Zealand Herald en Buzzfeed volgden in rap tempo. In Nederland was de site van De Wereld Draait Door even overbelast door de enorme belangstelling.

Bekijk
* LuckyTV: Donald Trump vs Hillary Clinton "Time of my Life" (Official)

===============

Toegift


Ook leuk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.