Translate

vrijdag 3 februari 2017

Nederland Second? Niet als het aan België, Duitsland, Denemarken en Zwitserland ligt!

Het is inmiddels wereldberoemd. Het schitterende introductiefilmpje van Zondag met Lubach, waarin The Netherlands aan Donald Trump wordt voorgesteld als 'Second' na 'America First'.

Inmiddels willen andere Europese programmamakers niet achter blijven en hebben hun land nu ook voorgesteld aan president Trump. Hierna hun presentaties, die 'great' zijn! Maar hun pogingen zijn inmiddels tevergeefs, zoals uit bovenstaande foto blijkt!

Nederland
* The Netherlands welcomes Trump in his own wordsBelgië
"Brussel is inderdaad een hel, zoals je de stad eerder al noemde, Trump. Maar de rest van ons land is geweldig", zeggen de Belgen in hun filmpje. "Behalve het Frans-sprekende gedeelte. Dat is net Mexico." Ook wordt in het filmpje de bekend zanggroep ABBA genoemd. "ABBA is de meest beroemde Belgische band ooit. Of nou ja, ze zijn Zweeds. Maar volgens alternatieve feiten komen ze uit België. Ik zweer het."
De Belgen hebben in ieder geval wel Waterloo, aldus het filmpje.
* America First, Belgium Second

Duitsland
De Duitse komiek en tv-presentator Jan Böhmermann heeft een Duitse variant gemaakt. Daarin introduceert hij zijn land aan president Trump en legt hij uit waarom. Nederland wordt daarbij op prachtige wijze op zijn plaats gezet.
* Germany second mit Jan Böhmermann

Zwitserland
Natuurlijk kan Zwitserland ook niet achterblijven, met daarin eveneens een kleine sneer naar Nederland. "Kijk naar die bergen. Die grote, dikke bergen. We zijn niet plat, zoals bijvoorbeeld Nederland. Zij zijn zo plat. Wat een ramp." Ze zijn ook trots op hoe 'slecht ze hun vrouwen behandelen', grapt het land. "We lieten ze niet stemmen tot 1971." En Trump vindt de Europese Unie niet leuk? Zwitserland ook niet. "Dat is waarom we de brexit hebben uitgevonden."
* Switzerland Second 

Denemarken
Ook de Deense programmamakers kunnen het niet laten uit te halen naar Nederland. "Vergeet Nederland. Het is daar een ramp. En Holland ook. Totale ramp."
De Denen bespreken een aantal voorbeelden van hun nationale trots. "Amerika heeft het Vrijheidsbeeld, wij hebben de Kleine Zeemeermin. Maar laat de naam je niet voor de gek houden, want de Kleine Zeemeermin is eigenlijk enorm."
* Denmark second | Denmark Trumps The Netherlands at being no. 2

Nieuw!
Portugal
* America first, Portugal Second

Litouwen
* Lithuania welcomes Trump

Luxemburg
* Luxembourg Second

Kazakstan
* Kazakhstan Second(official) America First | Response to the Netherlands

Madeira
* 4Litro - America first Madeira island second         

Nu ook in uit Gelderland, Friesland en Groningen!
* America first, Gelderland second
* America first, Friesland second
* America first, Grunnen twijde toch zeker?

Nu ook Oostende (Vlaamse kust)
* An invitation for Donald Trump - Oostende

Alle filmpjes uit de verschillende Europese landen staan op de volgende website:
* Everysecondcounts

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.