Translate

zondag 12 maart 2017

Wat is uw mening over dit tuinhuisje?

Onderstaande foto van een tuinhuisje verscheen op de Facebookpagina van Ugly Belgian Houses. Daar worden foto's gepost van de meest merkwaardige bouwsels die Belgie rijk is.De eigenaar is 'not amused': "Lelijk? Het is verdorie kunst", reageert hij in Het Nieuwsblad.

Aanklacht
Het tuinhuis staat in het West-Vlaamse Marke, in de tuin van Bert Vanwynsberghe. En het polyester gevaarte luistert naar de naam 'Defencehouse'. "Het lacht met onze neiging om een grote omheining rond onze tuin te zetten, om alles clean en afgeschermd te houden. Het is een aanklacht tegen eenheidsworst en banaliteit. Dat het dan op deze site verschijnt, doet pijn."

Bijzonder
Hannes Coudenys van Ugly Belgian Houses reageert: "Ik vind het persoonlijk niet mooi. Maar het is wel bijzonder én er wordt over gepraat", zegt hij. Zo werd de foto de afgelopen 24 uur al heel veel geliked op Facebook.

Leuk voor vogels
Persoonlijk acht ik het een heel origineel ontwerp. Het doet me sterk aan het gewei van een edelhert denken. Leuk ook voor vogels om erop te gaan zitten en het dan helemaal onder te schijten. Dat doen ze bij mij in de tuin ook graag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.