Translate

donderdag 11 mei 2017

Wie heeft vanavond om 21.00 uur de afstandsbediening?

Nederland kan vanavond in twee finales belanden: de Europa League met Ajax en het Eurovisie Songfestival met OG3NE. Beide uitzendingen beginnen exact om 21.00 uur. Er moeten dus keuzes gemaakt worden! Wie wint bij u thuis de strijd om de afstandsbediening?


Vrouw is de baas
Als het om tv kijken gaat, wordt bijna nooit democratisch besloten op welke zender er wordt afgestemd, bleek enkele jaren geleden uit onderzoek van KPN. Vrouwen beslissen vaker dan mannen op welk programma de televisie staat afgesteld. Slechts één op de vier mannen is volgens het KPN-onderzoek thuis altijd de baas over de afstandsbediening.

Online kijken
Inmiddels kijken we al lang niet meer alleen op de tv naar televisieprogramma's. Ook op tablets en smartphones zijn live-uitzendingen te volgen. Dus zo kan ieder naar zijn eigen programma kijken.

Wie mag de tv?
Maar wie mag dan naar de breedbeeldtelevisie in de woonkamer kijken en wie moet zich behelpen met een klein schermpje? De songfestivalkijker of de voetballiefhebber? We zijn benieuwd hoe dat bij u thuis gaat. Bij ons thuis mag ik kijken. Naar Ajax.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.