Translate

dinsdag 5 december 2017

Een handige app voor al uw klantenpassen

Hebt U ook zoveel klantenpassen? En hebt u die ook niet altijd bij de hand als u een winkel bezoekt? Omdat ze niet allemaal in de portemonnee passen.
 


Er is nu een gratis app, die u bij dit alles kan helpen: de Stocard. Met deze app kunt u al uw klantenpasjes digitaliseren. Dat scheelt ruimte in de portemonnee en u hoeft ze niet meer te zoeken.

Gemakkelijk
In het genre klantenkaartapps is Stocard de nieuwkomer. Behalve al je passen in één overzicht, weet deze app dankzij locatiebepaling ook meteen welke pas je precies nodig hebt. Stocard is gemakkelijk om te gebruiken: het kost slechts korte tijd om hem te downloaden. U kunt Stocard downloaden voor iOS, Android en Windows Mobile.

Scannen
Met de camera van uw smartphone scant u vervolgens de code van uw klantenkaart. Na het scannen genereert de app een afbeelding met de barcode van uw klantenkaart. Indien nodig kunt u deze gegevens ook handmatig invoeren. Bij Notities kunt u daarna de voor- en achterkant van uw kaart fotograferen en eventueel opmerkingen toevoegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.