Translate

woensdag 9 mei 2018

Barbecuen? Haal er meer uit!

Het was/is de laatste dagen volop barbecue-weer. Dus is er menig kippeboutje, worstje, hamburger en speklapje op de barbecue gegooid en al dan niet lekker geroosterd en/of troosteloos verbrand.


Maar er is meer op de wereld, dan bovengenoemde bekende barbecue-gerechten. Dat bewijst een nieuwe blog, die twee jaar geleden is gestart en inmiddels zeer succesvol is.

Liefst iedere dag
Deze is gemaakt door Bastiaan Beekhuis en Niels Geuchies, twee Spakenburgse BBQ-liefhebbers die het liefst elke dag buiten koken. Omdat hen steeds vaker werd gevraagd naar recepten of tips, hebben ze besloten een blog te beginnen. 'Hiermee zullen wij ons enthousiasme proberen over te brengen. Ons doel is om mensen verder te laten kijken dan de standaard BBQ-producten, zoals sateh of zwartgeblakerde speklappen. Waar het om gaat is dat je plezier hebt in wat je doet; dit proef je terug in je gerecht!'

Bekijk
* BBQproof

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.