Translate

vrijdag 31 augustus 2018

Herman Finkers start met filmopnames

De opnames van De beentjes van St. Hildegard, de eerste speelfilm waarin cabaretier Herman Finkers speelt, gaan over twee weken van start. De tragikomedie wordt vanaf 14 september opgenomen in Twente, Antwerpen en Keulen. 



Het is de bedoeling dat de film in het najaar van 2019 in de bioscopen te zien is.

"Het wordt een film geheel in de geest van het werk van Herman".
Dat heeft regisseur Johan Nijenhuis vandaag bekendgemaakt. De tragikomedie gaat over een echtpaar dat bijna met pensioen gaat, maar eigenlijk niet zo lekker meer in het huwelijk zit. Finkers heeft het scenario geschreven en speelt de hoofdrol; actrice Johanna ter Steege speelt zijn vrouw.
"Het klinkt als zware kost, maar laat het maar aan Finkers en Nijenhuis over om daar toch iets leuks van te maken", lacht de Twentse regisseur. "Het wordt een film geheel in de geest van het werk van Herman." De film zal deels in het Twents gesproken zijn en ook grotendeels in Twente opgenomen worden.
Het zal de eerste keer zijn dat Finkers in een bioscoopfilm speelt. Wel was de cabaretier eerder al te zien in de regiosoap Van jonge leu en oale groond, die hij samen met Nijenhuis maakte voor RTV Oost.

Bekijk
* Herman Finkers in College Tour

Bron: MSN-entertainment

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst. Anonieme berichten worden niet geplaatst. .