Translate

donderdag 10 januari 2019

Susan Boyle nu terug in ‘America’s Got Talent: The Champions’

Zo'n 10 jaar geleden deed ze iedereen versteld staan toen ze auditie deed voor ‘Britain’s Got Talent’. Nu doet Susan Boyle (57) het weer, maar nu in ‘America’s Got Talent: The Champions’. De Schotse zangeres kreeg meteen na haar optreden een Golden Buzzer van een laaiend enthousiaste jury.

I Dreamed a Dream
‘I Dreamed A Dream’ zong Susan tien jaar geleden toen ze als volledig onbekende deelnam aan ‘Britain’s Got Talent’. Het publiek en de jury lachten haar eerst uit toen ze op het podium kwam. Ze zag er wat vreemd uit en gaf niet meteen de meest rake antwoorden op de vragen. Maar toen ze begon te zingen veranderde de atmosfeer direct. De monden van de juryleden vielen open van verbazing en het publiek ging uit z’n dak. Susan was de gedoodverfde winnaar, maar werd tweede. Iedereen was er zo van overtuigd dat ze zou winnen, dat bijna niemand nog op haar stemde...

Rechtstreeks in finale
Nu neemt ze deel aan ‘America’s Got Talent: The Champions’, waarin voormalige winnaars en finalisten uit diverse landen het tegen elkaar opnemen. Susan zong ‘Wild Horses’ van The Rolling Stones en kreeg felicitaties van de jury en de ‘golden buzzer’ van een dolenthousiaste Mel B, waardoor ze rechtstreeks geplaatst is voor de finale. “Deze vrouw is een legende”, klonk het over Susan. “Het is een absolute eer en een genot om hier naar jou te zitten luisteren, naar die engelachtige stem van jou.”

Bekijk en beluister
* Susan Boyle Earns Golden Buzzer With Iconic "Wild Horses" - America's Got Talent: The Champions

Bekijk en beluister ook
* Meer over Susan Boyle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.