Translate

zaterdag 23 maart 2019

De zesde oogst van De Luizenmoeder

Een sponsorloop voor een ernstige ziekte. Het is een hype. Dus organiseert De Klimop dit jaar haar sponsorloop ook voor een ziekte. 




Het goede doel: kinder-HIV. De slogan: snif, snif kinder-hiv. Anton was vastberaden De Regenboog te verslaan dit jaar en holde zelf fanatiek mee. 'Om een signaal af te geven'. Met korte rondjes.

Obesi-tas
Ook Juf Ank was fanatiek, maar dan vooral in de voorbereiding. Alle ongezonde snacks mochten in de obesi-tas, want ja, je moet zelf wel het goede voorbeeld geven. Alleen als de kinderen er bij zijn hoor, anders niet...

Vondsten
Het was weer een schitterende uitzending! Met opnieuw een groot aantal prachtige vondsten. Ik  bekijk de uitzending altijd twee keer om geen vondst te missen.

Enkele voorbeelden:
* Doe de ontbijtkoek maar in de obesi-tas
* Mijn hart ligt bij Afrika.Een afrohart dus.
* €624,50 min €600 voor de shirtjes. Blijft er €24,50 over tegen kinder-HIV. Zal Afrika blij mee zijn. Als het rondje langer was geweest, hadden ze in Afrika geld aan ons moeten overmaken.
* Beter dik in de kist dan alles gemist.
* Dik is gezellig, maar niet vrolijk.
* Die vrouw zit zo ongelofelijk in haar hoofd, zo ver weg van haar kern, die gaat zichzelf nog een keer zo hard tegenkomen.

Link
* Bekijk de aflevering

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst. Anonieme berichten worden niet geplaatst. .