Translate

dinsdag 30 juli 2019

Politie zoekt loslopend schaap, maar schaap vindt politie

Gisternacht, maandag 29 juli in de vroege uren, kregen wij de melding dat er op de Arkemheenweg in Nijkerk in het duister een schaap los zou lopen. Ondanks lang zoeken hebben we het schaap niet gevonden. Vlak hierna kregen wij elders in het gebied een melding van een mogelijke heterdaad inbraak. Wij gingen hier met spoed heen, alleen liep dit niet helemaal volgens plan.



Het schaap wat de collega's eerder zochten bedacht zich opeens en wilde toch wel wat aandacht van ons. Het schaap liep de weg op, vlak voor de dienstauto. Door de spoed die de collega's op dat moment hadden, konden ze het schaap helaas niet meer ontwijken. Het schaap kwam hierdoor heel erg nauw in contact met de collega's en raakte hierbij zelfs de auto.

Ongedeerd
Direct zijn we uit gestapt en zagen gelukkig dat het schaap ongedeerd was. Het schaap liep zelf weer van de weg af. Zodoende konden we alsnog de spoedrit voortzetten. Terwijl wij verder reden, hebben wij direct de schaapherder gebeld om te vragen of hij toch voor de zekerheid wilde gaan kijken. Volgens de herder bleek dat het schaap helemaal in orde was.


Niet ongeschonden
Echter kwam het dienstvoertuig er niet helemaal ongeschonden uit.

Bron: Facebookpagina Politie Barneveld, Scherpenzeel en Nijkerk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst. Anonieme berichten worden niet geplaatst. .