Translate

zondag 14 mei 2017

Feyenoord kampioen: leuke reacties

Feyenoord werd vandaag na 18 jaar weer voetbalkampioen van Nederland. Vanaf het begin tot het eind stonden ze bovenaan de ranglijst. Geen van de spelers kreeg een rode kaart. Voorbeeld Dirk Kuyt scoorde in de slotwedstrijd tegen Heracles een schitterende hattrick.


Het kampioenschap leverde een schat aan leuke reacties op. Hier volgt een strenge selectie.

Reacties:

- Het Rotterdams Philharmonisch orkest heeft vandaag zijn symfonische versie van 'Hand in hand kameraden’ officieel uitgebracht. Het orkest besloot in december een bijzondere opname van het clublied te maken nadat duidelijk werd dat Feyenoord dit seizoen mee zou strijden om de titel.

- Trainer Giovanni van Bronckhorst krijgt een standbeeld in het stadsmuseum van Rotterdam. Het standbeeld van de oud-speler van de Rotterdamse voetbalclub wordt woensdag onthuld.

- Achttien jaar heeft Sandra op een huwelijksaanzoek van Ken moeten wachten. Ze hadden namelijk een weddenschap afgesloten: die ring komt pas als Feyenoord kampioen is. Omdat de Rotterdamse club vandaag de titel binnen wist te slepen, ging Ken uit Axel (Zeeland) op een knie.

- Alle Feyenoordfans verheugen zich nu al op het seizoen 2034/2035.

- Foto van de inhuldiging van Trump en van de huldiging van Feyenoord:Lees ook:
* Feyenoord is Feijenoord niet
* Trump: Feyenoord first

Uit de oude doos:
* Feyenoord Suppoost Crooswijk ( Ton van Duinhoven)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.