Translate

zaterdag 24 september 2011

Hoera: nu gemakkelijk te openen deksel op potje appelmoes!

Groentefabrikant Hak heeft het definitieve ontwerp van het nieuwe makkelijk-open-deksel onthuld, dat voor de zomer al werd aangekondigd. Het deksel op de glazen pot is volgens de groentefabrikant in 2 tellen (1-2 open) zonder veel kracht open te draaien en kan ook weer goed worden afgesloten.Appelmoes
Eind dit jaar volgt de grote marktintroductie van het deksel in Nederland op de appelmoes, één van de belangrijkste producten uit het Hak-assortiment. De introductie in België volgt naar verwachting voor maart 2012.

2x zo makkelijk open
Het ontwerp, bestaat uit 2 delen: een ring en een panel die los van elkaar kunnen bewegen. Daarmee wordt de kracht die nodig is om het open te draaien in tweeën gedeeld, zodat de glazen pot 2 keer zo makkelijk open kan.

Productie vergelijkbaar
Het belangrijkste voor Hak was om ervoor te zorgen dat het nieuwe deksel onder vergelijkbare condities als het huidige deksel geproduceerd kon worden. Dat is nu gelukt, stelt de groentefabrikant. Het deksel heeft behalve het merklogo een paarse band. Dit om de herkenbaarheid in het winkelschap te vergroten.
Hak is de eerste groentefabrikant die dit nieuwe deksel toepast.

Link
* Bekijk op YouTube hoe Michel van Ginkel, algemeen directeur van Hak, het nieuwe deksel uitlegt.
* Opinie en ervaringen van Consumentenbond

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.