Translate

zaterdag 3 maart 2012

Pakketjes Koot & Bie

Kees van Kooten en Wim de Bie zijn weer terug. Weliswaar zijn de drie uitzendingen over Koot en Bie op zondagavond inmiddels al weer afgelopen, maar de VPRO heeft er iets anders voor in de plaats  bedacht.Veel onbekend werk
Niet op de ouderwetse beeldbuis, of in een dvd-box, maar op uw Android smartphone, pc, Mac of iPad.  En niet alleen met scènes van onder andere de Vieze Man, Cor van der Laak, de Gebroeders Temmes, de Zusjes Veenendaal enz. enz., maar met veel onbekend werk. De directie van het Simplisties Verbond heeft daartoe een selectie gemaakt uit het omvangrijke oeuvre van het roemruchte duo. De meeste scènes zijn nooit eerder op dvd of videocassette verschenen.

Puur en simpel
De Pakketjes Koot & Bie hebben een tijdsduur van gemiddeld 15 tot 20 minuten. Het materiaal is puur en simpel, zoals het destijds is gemaakt. Bewaar het op de harde schijf, brand het op dvd of speel je eigen regisseur door  je tv-avond met Van Kooten en De Bie samen te stellen. Regelmatig zullen nieuwe pakketjes beschikbaar komen.In elk pakketje vindt u een speciale pdf met daarin alle informatie over de scènes.

Eerste pakketje gratis
De pakketjes Koot & Bie kosten gemiddeld 3 euro. Ter kennismaking is het eerste pakketje 'Kloot en Debiel' gratis verkrijgbaar.

Link
* Alles over het downloaden van de Pakketjes Koot&Bie

Lees en bekijk ook
* Onvergetelijke typetjes van Koot en Bie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.