Translate

dinsdag 19 juni 2012

NK Banden Wisselen voor Vrouwen

De eerste Nederlandse Kampioenschappen 'Banden wisselen voor vrouwen' vinden morgen plaats in Nijkerk.30%
Voor het verwisselen van de banden roept 30% van de vrouwen de hulp in van de Wegenwacht. Uit gegevens van ANWB Wegenwacht blijkt dat ‘hulp bij lekke band’ in de top 3 staat, na starthulp en een hulp bij een kapotte accu.

Dertig vrouwen
Dertig vrouwen uit heel Nederland vertonen morgen, 20 juni, hun technische kunsten en inzichten waarbij ze kans maken op de eerste titel als enige Nederlandse Kampioene Banden Wisselen. Een vakjury bestaande uit Hertz ambassadeurs Floortje Dessing (bekend van “3 op reis”), Victor Brand (SBS6 presentator), Tjerk Bogtstra (voormalig captain van het Nederlandse Davis Cup-team) en Leo Krippendorf (rijvaardigheidscoach) beoordelen iedere deelneemster.

Mercedes Benz SLK
Hierbij draait het niet alleen om tijd, maar ook om nauwkeurigheid. Naast de titel van Nederlandse Kampioen staat er meer op het spel: de winnares rijdt een jaar lang gratis in een Mercedes-Benz SLK.

Leuke filmpjes
Bekijk leuke filmpjes op de website NK Banden wisselen

Laatste nieuws:
De felbegeerde titel 'Nederlands Kampioen Banden Wisselen' is in de wacht gesleept door Melanie van Rossum uit Amersfoort. De kampioen kreeg een 10 voor nauwkeurigheid en zette een tijd neer van drie minuten en vierentwintig seconden. Bekijk hier het verslag van het Kampioenschap

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.