Translate

maandag 18 juni 2012

Uitingen van frustatie na uitschakeling Nederland

Het EK-2012 en Nederland. Veel Nederlandse spelers bleken niet de vorm te hebben, die ze bij het WK van twee jaar geleden wel hadden. Waardoor we alle drie wedstrijden in de groepsfase verloren. Heel jammer, maar er zijn ergere dingen in de wereld.Hierna enkele opmerkelijke uitingen van frustatie over het feit, dat Nederland gisteravond de volgende ronde niet gehaald heeft.

*** Drie WC-potten uit frustatie
Van pure frustratie heeft de Prins van Oranje bij hem thuis inmiddels drie wc-potten losgerukt en op het gazon gesmeten. Hij begon al met oefenen op Koninginnedag in Achterveld.
Bekijk
* WC-pot gooien in Achterveld

*** Oranje wielklem op spelersbus Duitse Mannschaft
Deze Nederlandse supporter moest rennen voor de Duitse suppoost nadat het hem was gelukt om een oranje wielklem op de Duitse spelersbus te plaatsen.
Bekijk
* Oranje Wielklem

*** Geluksvogeltjes dans
Edwin Evers heeft op Radio 538 een parodie gemaakt op het liedje 'de geluksvogeltjes dans' van zanger Wolter Kroes. Evers is bij zijn versie geholpen door zijn eigen typetjes Frank en Ronald de Boer.
Beluister
* Radio 538 met parodie op het liedje 'Ben je ook voor Nederland'

*** Klaagzang: Nederlaag o Nederlaag
André Faalhaas zingt de E-Klaaghit 2012 'Nederlaag o Nederlaag'
Beluister
* Nederlaag o Nederlaag

*** Oranje
Wie vormden de Nederlandse ploeg bij de EK 2012? De tweejarige Noah kende alle Nederlandse internationals en wees ze aan.
Bekijk
* Het Nederlands Elftal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.