Translate

woensdag 15 mei 2013

De terreur van de mobiele telefoon wordt mooi bestraft

U kunt ze wel, die mensen, die de mobiele telefoon altijd de hoogste prioriteit geven. Je hebt een gesprek met ze, de mobiel gaat en ze roepen: ' Sorry, even opnemen'. En zijn vervolgens minuten aan het bellen. Meestal zijn het geen urgente zaken, maar ja, de mobiel telefoon is de baas.


Voorbeeld
In de  volgende video zien we hiervan ook een mooi voorbeeld. Het gebeurde recent in de Verenigde Staten. En werd vastgelegd op een YouTube-filmpje.

Kiss cam
Wie in Amerika naar een sportwedstrijd gaat kijken, weet dat de 'kiss cam' tijdens de pauze altijd even kan halt houden. Terwijl de meeste koppels elkaar dan een liefdevolle zoen geven - ook president Obama en zijn vrouw Michelle deden dat - , kreeg het goed gevuld stadion bij de baseballwedstrijd van de Fresno Grizzlies op 3 mei j.l. iets minder liefdevolle beelden te zien.
In het filmpje zien we hoe een jonge vrouw dolenthousiast reageert wanneer de 'kiss cam' zijn lens richt op haar en haar vriendje. Maar haar liefje had andere prioriteiten. In plaats van haar een liefdevolle kus te geven, blijft hij rustig verder bellen.

Hilarische daad
Na enkele pogingen heeft de vrouw genoeg van haar telefonerende vriendje. Ze raakt zo overstuur dat ze uiteindelijk haar frisdrank over hem heen kapt. Een hilarische daad die op luid gejuich wordt onthaald in het stadion. De jonge vrouw stapt met opgeheven hoofd op. En jawel, even later druipt ook haar (ex-)geliefde af. Met een natte broek natuurlijk.

Bekijk
* Kiss Cam Breakup May 3, 2013

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.